a Daimler Company
Star Transmission si Star Assembly sunt subsidiare Daimler si furnizori de componente automobile. Daimler are în cadrul subsidiarelor din România, compania Star Transmission, înfiinţată în anul 2001. Aceasta produce la sediul din Cugir roţi dinţate, arbori, precum şi componente prelucrate mecanic pentru motoare, transmisii şi sisteme de direcţie. Star Assembly a fost înfiinţată în anul 2013 în Sebeş, iar lansarea producţiei cutiei de viteze automate cu cinci trepte s-a realizat în acelaşi an. În anul 2014, pe poarta fabricii a ieşit prima cutie de viteze cu dublu ambreiaj cu şapte trepte. Începând cu anul 2016 aici se montează cutii de ultimă generație cu 9 trepte de viteză. Având o puternică cultură organizaţională, bazată pe un spirit energic, inovaţie, creativitate şi ambiţie, STC/STA are drept filozofie investirea în oameni capabili, determinaţi și entuziaşti.
Star Transmission Cugir
Primăria Orașului Cugir

Str. I.L. Caragiale, Nr. 1 Cugir

+40 258 751 001

CSO Cugir – 11 ani de performanță sportivă!
Vom face tot ceea ce este posibil pentru a asigura condiții propice pentru sportul de performanță și pentru a sprijini fiecare tânăr din Cugir să păsească încrezător pe poarta CSO Cugir. Mai mult de atât, sportul înseamnă educație, iar misiunea nostră este să creștem copiii și tinerii din Cugir într-un mediu plăcut, în spiritul respectului și al fair-play-ului și să oferim lumii de mâine, oameni puternici și dornici de noi provocări, antrenați cu atenție și calm într-un mediu adecvat!
Club Sportiv Orășenesc Cugir
Consiliul Județean ALBA
Înfiinţată în anul 2015, Asociaţia „ŢINE DE TINE!” este o organizaţie de binefacere, non-guvernamentală, nonprofit, iar scopul acesteia este exclusiv umanitar. Acesta constă în acordarea unui sprijin eficient prin donaţii în alimente, îmbrăcăminte, rechizite, medicamente, bani, prestări servicii, diferitelor categorii sociale defavorizate, fără deosebire de naţionalitate, religie, rasă, sex sau convingeri politice.
Asociaţia „ŢINE DE TINE!”
RaceHub
Time-IT Timing Solutions
Time-IT Timing Solutions
Restaurant Casa Cugireana

Str.Tineretului Nr. 4 Cugir 515600

0754 750 037

Trascău Trail Run
FIR Maraton
FIR Maraton
FIR Maraton